Waarom verduurzamen met OZIO?

Onze Zorg is Opgewekt (OZIO) neemt drempels weg voor opdrachtgevers en maakt van verduurzaming een (gezamenlijk) feestje.

OZIO werkt samen met zorginstellingen aan betere zorg om lagere energielasten te realiseren. Maar even belangrijk vinden we de bewustmaking van bewoners en medewerkers om draagvlak te creëren en verduurzaming te versnellen.

We werken en denken vanuit een integrale aanpak, zodat direct duidelijk is wat de verwachtingen in aanpak en de kosten voor realisatie, beheer en exploitatie zijn. Daarom hebben we alle expertise onder één dak. Denk hierbij aan: onderzoek, advies, inkoop, realisatie, productinnovatie, beheer, bewustmaking en communicatie.

Samen voor een toekomstwaardige wereld. Neem contact met ons op en dan vragen we de subsidie aan!

Waarom NU verduurzamen?

De huidige subsidieregeling voor verduurzaming van gebouwen met een grootverbruikaansluiting (SDE+ subsidie) verandert. Maatschappelijke instellingen profiteren nu nog van een gunstige subsidieregeling voor duurzame energie. Per ingang van januari 2020 wordt de huidige SDE+ vervangen door SDE++.  Dat betekent dat er dan minder budget is en de kansen voor toekenning beperkter gaan zijn.

 

Benieuwd naar onze duurzame oplossingen?