Iets mis met ledlampen, zonnepanelen of de omvormer?
Mail je vraag naar: service@slimopgewekt.nl

Beheer & Service

Heeft de storing spoed?
Bel dan ons servicenummer: 026-2022054

Wat te doen bij storingen of defecten?

Onze Zorg is Opgewekt, onderdeel van Slim Opgewekt monitort de systemen op afstand, daardoor zien wij natuurlijk niet alle gebreken. Sommige schades worden namelijk eerder waargenomen op locatie (vandalisme of schade door storm ). Meld ons storingen of een defect aan de zonnestroominstallatie, ledverlichting en monitoringsschermen graag zo spoedig mogelijk melden (zie stappen hieronder).

Defecten aan de ledverlichting kunnen wij niet op afstand zien. Meld ons vooral als dit niet werkt. Wij streven ernaar binnen twee werkdagen na de melding een oplossing aan te dragen. Als het probleem daarmee niet is opgelost, maken we een afspraak om storingsservice te verlenen.

Service en reactief onderhoud

Onverwachte negatieve wisselingen in het rendement van de zonnestroominstallatie registreren wij via ons monitoringsysteem. Onze Zorg is Opgewekt neemt in die gevallen contact op met de locatie. De klant zal dan zelf een optische inspectie verrichten van de zonnepanelen naar mogelijke oorzaken. Als het niet lukt om de oorzaak aan te pakken zoals het verwijderen van bladeren of vuil schieten wij te hulp. Wij inspecteren dan de zonnestroominstallatie. En we ondersteunen vervolgens bij het schoonmaken van de zonnepanelen en/of het controleren van de aansluitingen.

Garantietermijnen

Reparatie/vervanging zonnestroominstallatie, ledverlichting en Educube binnen garantietermijnen

Slim Opgewekt is verantwoordelijk voor al het reguliere onderhoud aan de installaties (led en zonnestroom) inclusief toebehoren, gedurende de garantietermijn. Alle nodige vervangingen, software-updates en werkzaamheden in dit kader zijn daarbij inbegrepen. Dit zolang deze binnen de garantietermijn en onder garantie vallen. Plus voor zover Slim Opgewekt daar op grond van in de genoemde aanneem-overeenkomst afgegeven garanties toe verplicht is.

Benieuwd naar onze duurzame oplossingen?