Onze Zorg is Opgewekt is onderdeel van Slim Opgewekt. De naam Slim Opgewekt kozen we vanwege het opwekken van schone energie en omdat we positief zijn over de kansen van duurzaamheid. Elk type organisatie vraagt om haar eigen aanpak, zodoende hebben we drie merken, ieder met een eigen doelgroep.

Ontstaan van Slim Opgewekt

In 2012 startten vier ambitieuze mensen Slim Opgewekt. Vanuit hun voormalige rol als adviseur zagen ze dat duurzame projecten slechts mondjesmaat van de grond kwamen, terwijl de noodzaak van verduurzaming helder was, de techniek bewezen en de businesscase zeer gunstig. Tijd voor realisatie! Twee van de vier oprichters werken nog steeds hard aan deze missie. Zij verkennen daarbij nieuwe oplossingen en mogelijkheden voor nog meer resultaat. Onze Zorg is Opgewekt bestaat sinds 2016. We werken voor zorg in de breedste zin en stemmen onze programma’s af op de doelgroep, van clienten, medewerkers en vrijwilligers.

Niet alleen het aantal opgewekte organisaties neemt continu toe, maar ook de omvang van ons team. Inmiddels bestaat Slim Opgewekt uit een behoorlijk team van mensen met diverse expertises, achtergronden, leeftijden en nationaliteiten, maar allen met een opgewekt groen hart.

Benieuwd naar onze duurzame oplossingen?