Onze Zorg is Opgewekt, onderdeel van Slim Opgewekt, bestaat uit een ambitieuze club collega’s met een duurzame missie. We zijn een ambitieus en creatief bedrijf en houden van nieuwe ontwikkelingen en uitdagingen. Mede hierdoor werden we eerder ‘Jonge ondernemer’ van het jaar, tweemaal FD Gazelle, finalist ‘Young Startup’, winnaar van de Triodos Hart-Hoofdprijs en winnaar van de Oryx-prijs.

Het team

Initiatiefnemer/relatiemanager

Evelyne Haas

06 - 49 14 75 89

Gelukkig zijn er volop concrete initiatieven voor vergroening van onze economie en samenleving. Initiatieven die zowel de belasting van het milieu, de afhankelijkheid van fossiele energie en schaarse grondstoffen verminderen, maar ook financieel aantrekkelijk zijn. Vanuit mijn liefde voor de zorg werk ik graag samen met zorginstellingen, zodat ik hen kan ondersteunen in het waarmaken van hun duurzame ambities om op die manier de zorg voor de cliënt nog mooier te maken!

Initiatiefnemer/relatiemanager

Marieke Schalkwijk

06 - 10 06 13 06

Hoe mooi is het als je de wereld om je heen een klein beetje mooier kan maken. In alles wat ik doe, maak ik de verbinding tussen de ‘harde’ kant (zoals techniek, financien) en de ‘zachte’ kant (hoe voegt verduurzaming ook echt wat toe voor de gebruiker?). Als initiatiefnemer ondersteun ik scholen graag in de complexe, en vooral mooie wereld van de verduurzaming, energie besparing en het verbeteren van het binnenklimaat met ledverlichting. Gelijktijdig is de verduurzaming van scholen de perfecte aanleiding om alle leerlingen te betrekken bij de bewustwording, waarom doen we dit en wat kun je zelf doen voor een mooiere wereld?

Initiatiefnemer/relatiemanager

Koen Schuurmans

06 - 23 16 31 37

Als mijn kinderen me later vragen waarom we niet wat beter zorgden voor die ene planeet waar we met zijn allen op leven, dan wil ik daar een eerlijk en goed antwoord op hebben. Ik wil ze kunnen vertellen dat er gelukkig steeds meer mensen, scholen en andere instellingen zijn die hun impact op het milieu zo klein mogelijk willen maken en snappen dat ze daarmee ook geld kunnen besparen. En dat ik heb geholpen om dat te bereiken!

Initiatiefnemer

Ricardo te Beest

06 - 22 94 13 84

Ik vind het moeilijk te begrijpen dat we met z’n allen nog onvoldoende vaart maken met verduurzaming. De noodzaak om iets te doen is toch dagelijks zichtbaar. We weten allemaal dat er meer moet gebeuren om de aardbol leefbaar te houden voor toekomstige generaties (onder wie mijn eigen kinderen). De (klimaat)doelen zijn bepaald en de techniek is voorhanden. Namens mezelf en Slim Opgewekt wil ik nieuwe klanten overtuigen dat het helemaal niet ingewikkeld is om nu in actie te komen. Je moet het alleen maar willen!

Realisatie

Maarten Weber

06 - 40 06 20 05

Hoe ziet de wereld er over 10, 20 of 50 jaar uit? Dit kan niemand ons vertellen. Feit is dat dit het moment is om ons te richten op duurzame oplossingen, om hiermee het gebruik van de fossiele brandstoffen en hun schadelijke uitwerkingen terug te dringen.
Ik zet mij samen met Slim Opgewekt in om hiervoor de juiste oplossingen te vinden op gebied van energie besparing en energie opwekking. Dit doen we niet alleen op het gebied van techniek, maar ook op het gebied van bewustwording en onderwijs aan de jongeren die hier later mee te maken krijgen, in mijn optiek ligt hier de toekomst. Ik ben blij dat ik hieraan bij kan dragen, want niets doen is geen optie!

Engineering

Siegert Wijcherson

06 - 14 82 91 99

Ik vind het belangrijk om aan mijn kinderen een duurzame en betere wereld na te laten. Met Slim Opgewekt nemen we niet alleen concrete stappen, maar we maken ook de generaties na ons bewust van onze wereld en hoe we daarmee om moeten gaan. We staan op een keerpunt en moeten dus nu alles doen om het klimaat te redden, anders is er binnenkort geen weg meer terug. Binnen Slim Opgewekt lever ik een bijdrage aan de verduurzaming op het gebied van ontwerp, engineering en nieuwe duurzame oplossingen.

Initiatiefnemer/relatiemanager

Timo Stemerdink

06 - 45 62 67 47

Ik vind dat wij de verantwoordelijkheid hebben om de wereld beter achter te laten dan toen we hem aantroffen. Ik denk alleen dat we dat momenteel niet kunnen zeggen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat wanneer wij later groot zijn, dat wel kunnen. Dat we een gezonde wereld kunnen overdragen aan de volgende generatie. In mijn rol als initiatiefnemer wil ik kinderen, docenten en ouders motiveren om op hun eigen manier en in hun eigen tempo het juiste te doen.

Dataverwerking

Henri Wolff

06 - 51 90 54 89

Verduurzaming begint vaak al in huis, ik kreeg het mee van mijn ouders en geef het ook zeker mee aan onze kinderen. Afval scheiden, ledlampen gebruiken en zoveel mogelijk de fiets pakken. Ook inspanningen op IT gebied leveren positieve resultaten op. Zo zien we dat dataverkeer en -opslag per jaar met tientallen procenten groeit, terwijl het energieverbruik nagenoeg stabiel blijft. Daarnaast geeft het toepassen van virtualisatie en cloudcomputing mensen de mogelijkheid om vaker thuis te werken, waardoor het forensenverkeer wordt beperkt. Ook IT’ers kunnen een steentje bijdragen.

Communicatie

Marit Unck

06 - 41 60 64 24

Zo duurzaam mogelijk omgaan met milieu en dier is voor mij erg belangrijk. Afval scheiden, biologische voeding eten, minder dierlijke producten gebruiken en natuurlijk kinderen leren op diezelfde duurzame manier te leven. Werken bij Slim opgewekt past goed bij mijn visie. Met veel plezier help ik collega’s met blogs schrijven, zet ik Slim Opgewekt graag in het nieuws via social media en de pers en zorg ik ervoor dat zowel intern als extern iedereen op de hoogte blijft. Ik geef graag de boodschap mee dat het leuk is om beter om te gaan met de aarde en dat je trots kunt zijn op de bijdrage aan een beter milieu. Op deze manier maken we met elkaar de wereld een beetje beter en vooral ook schoner.

Bewustmaking

Lonneke Willemsen

06 - 41 24 17 54

Als kind groeide ik op in een prachtige, groene omgeving. Van mijn familie leerde ik de natuur tot in het kleinste detail te bekijken en te waarderen. Ik geloof dat duurzaamheid daar begint; bij de liefde voor al het moois om ons heen. Dat kijken naar en genieten van de natuur begint bij kinderen in een wonderlijke belevingswereld. Ik ben er trots op dat ik kan bijdragen aan de vele verwondermomenten die ik samen met mijn collega’s voor kinderen mag ontwikkelen. Mijn wens is dat deze ervaring een positieve bijdrage zal leveren in de keuzes die ze later als volwassenen gaan maken.

Oprichter

Rob Wieggers

06 - 41 24 22 61

Duurzaam betekent voor mij ‘geen voorschot nemen op de toekomst’. We moeten zo snel mogelijk af van fossiele brandstoffen. Eigen groene stroom en besparingsmaatregelen leveren scholen flink financieel voordeel op, maar een duurzame oplossing moet ook financieel duurzaam zijn. We mogen de toekomstige generatie niet met onze schulden opzadelen. Dit vraagt om een verantwoorde wijze van investeren en financieren op maat, iets dat ik voor iedere school graag volledig inzichtelijk maak.

Kantoor & Communicatie

Chin-Lien Chao

06 - 20 85 72 05

Duurzaamheid is voor mij iets vanzelfsprekends. Thuis begint dit al met afval scheiden, zoveel mogelijk op de fiets, zo min mogelijk energie verbruiken en dit ook aan mijn kinderen bijbrengen. Want om de wereld van morgen te veranderen zal je toch bij jezelf moeten beginnen. Door duurzaam in te kopen voor de diverse projecten en ondersteuning op kantoor, probeer ik een extra steentje bij te dragen aan het verbeteren en verduurzamen van de wereld voor de volgende generaties.

Kantoor

Rens van Velzen

06 - 22 66 93 97

Met een opgewekte blik een duurzamere wereld helpen creëren, wie wil dat nou niet? Voor mij draait het niet alleen om behoud van onze prachtige aarde. Minder afhankelijk zijn van dubieuze landen en bedrijven voor de levering van fossiele brandstoffen is voor mij ook een drijfveer om iedere dag gemotiveerd aan de slag te gaan. Door bewuste keuzes te maken en bijvoorbeeld mijn in 1910 gebouwde huis energiezuiniger te maken, probeer ik zelf mijn CO2-voetafdruk laag te houden.

Bewustmaking

Michelle Hieltjes

06 - 57 35 56 88

Ik word blij van de prachtige stukken natuur die onze wereld biedt. Graag geef ik ook iets terug aan deze mooie aarde. Binnen Slim Opgewekt zet ik mij in voor de bewustwording bij kinderen door gave activiteiten te organiseren. Mijn doel is bereikt als de volgende generatie beter voor deze wereld gaat zorgen, maar er ook optimaal van geniet. En mijn eigen energie? Die wordt opgewekt door de lachende gezichten van de kinderen!

Realisatie

Jordy van Engelen

06 - 42 62 98 03

Vrijwel iedereen weet dat we op de huidige manier niet door kunnen leven. Omdat we teveel van onze planeet vragen en te weinig  teruggeven. Ik vind het belangrijk om bewuster te leven, dus ik nuttig zo min mogelijk vlees en zuivel, ga bewust om met gas en licht en reis zoveel mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer. Binnen Slim Opgewekt houd ik mij bezig met het ontwerpen van zonnestroom installaties, het begeleiden naar realisatie en het beheer achteraf.

Inkoper en logistiek planner

Jan-Willem Jansen

06 - 24 48 88 30

Bewust omgaan met dier en milieu is iets waar ik mee ben opgegroeid. Mijn vader had vroeger een eigen stukje volkstuin. Waar het even kon werd de fiets gepakt ipv de auto. Nu ik ouder en bewuster ben, ben ik dat ook echt gaan waarderen. Doordat mijn vriendin vegetariër is word ik ook gemotiveerd om bewust met ons voedsel om te gaan. Dit vormt de basis hoe ik mijn zoontje ook op wil laten groeien. Als inkoper en logistiek planner binnen Slim Opgewekt krijg ik de kans om een groene keten op te zetten. Het voelt goed om ook zakelijk je steentje aan een schonere wereld bij te kunnen dragen. Dit alles met het doel om ook de volgende generatie te laten genieten van al het moois wat de natuur de bieden heeft.

Dataverwerking

Kevin Sijbers

06 - 36 16 63 50

Ik vind het een uitdaging om technische data om te zetten in bereikbare en begrijpelijke informatie. Energie is voor veel mensen een abstract begrip. Je doet de stekker in het stopcontact en je hebt stroom. Maar hoeveel elektriciteit gebruiken we eigenlijk? Bij Slim Opgewekt zorg ik er onder meer voor dat de hoeveelheid stroom die scholen gebruiken en opwekken zichtbaar wordt. Informatie die mensen inzicht geeft en bewust maakt van hun stroomgebruik.

Initiatiefnemer/relatiemanager

Bram Sluijk

06 - 23 27 16 33

De combinatie van energie besparen en zelf energie opwekken spreekt mij erg aan. Het is goed voor de wereld en financieel aantrekkelijk. Thuis installeerde ik daarom al zonnepanelen en ledverlichting. Bij Slim Opgewekt hoop ik zoveel mogelijk scholen te overtuigen om ook deze stap te nemen. Wij kunnen van advies tot en met realisatie het werk uit handen nemen, zodat scholen zich op hun kerntaken kunnen richten.

Backoffice

Rogier Knispel

06 - 57 29 93 20

Ik ben gemotiveerd om steeds duurzamer te worden; dat uit zich in de dingen die ik doe, maar ook laat. Zo neem ik in en om het huis energie- en milieubesparende maatregelen en laat ik wat vaker de auto staan. Vanuit Slim Opgewekt wil ik anderen motiveren en moveren om bewust om te gaan met energie en grondstoffen. Dit kan zowel vanuit een kostenbesparingsoogpunt als voor behoud van onze aarde.

Financiën

Lina Vargas

De energie die wij nu gebruiken is niet onuitputtelijk, daarom vind ik het belangrijk dat we ons daar bewust van zijn. Als wij nu onnodig energie gebruiken of middelen kopen, gewoon ‘omdat dat kan’, blijft er straks te weinig over voor de toekomst. Kosten en opbrengsten slim afwegen is voor mij vanzelfsprekend. Ik ben enthousiast, leergierig en help mensen waar nodig. Ik voel me daarom thuis bij Slim Opgewekt waar ik me bezig houd met de financiële administratie.

Initiatiefnemer/relatiemanager

Linda Schuurs

06 - 38 43 98 57
Verbeter de wereld, begin bij jezelf, iets waar ik mee ben opgegroeid en wat ik nog altijd nastreef. We zien de wereld al zo veranderen en om ook voor onze kinderen en de generaties daarna een leefbare wereld achter te laten, probeer ik zo bewust mogelijk duurzame keuzes te maken. Dit geef ik dan ook aan mijn kinderen mee. Door mijn werk bij Slim Opgewekt zet ik mij in om besturen van scholen te overtuigen en vooral te helpen om ook duurzamer te worden.
Wat ik het mooist vind aan mijn werk is dat wij niet alleen helpen energie besparen en duurzame energie op te wekken, maar dat wij ook de leerlingen van de scholen bewustmaken van hoe zij op een goede manier met energie kunnen omgaan. Hiermee staan we aan de vooravond van het verschil dat we maken voor hun en onze toekomst.
Kantoor

Annetta Wattimena

Nu ik bij Slim Opgewekt werk, ben ik me bewust geworden van wat je zelf allemaal bij kunt dragen aan een duurzame wereld. Ik let beter op bij het scheiden van mijn afval en neem mijn eigen tas mee om mijn boodschappen in te doen, wat heel wat plastic tasjes scheelt. Ook bij de aankoop van voeding of bijvoorbeeld schoonmaakproducten let ik op hoe dit zo duurzaam mogelijk kan. Zowel voor het team op kantoor als bij mijzelf thuis.

Techniek

Niels Leppers

06 23 65 96 43

Om te zorgen dat de generaties na ons ook nog van deze aarde kunnen blijven genieten is het belangrijk om aan het milieu te denken. Dit kunnen we doen door bijvoorbeeld het plaatsen van ledverlichting en/of plaatsen van zonnepanelen. Door dit bij scholen te doen wordt de basis hiervan gelegd. Binnen Slim Opgewekt aan mij de taak om ervoor te zorgen dat de gerealiseerde projecten optimaal blijven werken.

Realisatie

Johannes van Broekhuizen

06 - 52 61 09 88
Duurzaamheid is voor mij  iets vanzelfsprekends, bijvoorbeeld de keuze maken voor producten van hoge kwaliteit en met een lange levensduur. Zo heb ik zelf ons huis geïsoleerd, zonnepanelen geplaatst en hebben wij energiezuinige apparatuur. Ook andere energiebesparende maatregelingen zorgen niet alleen voor een financieel voordeel, maar tegelijkertijd voor een lagere CO2 uitstoot. Ik vind het mooi om met ons opgewekte team scholen, zorginstellingen en sportclubs te kunnen en mogen verduurzamen, om zo een nog grotere impact te hebben.
Bewustmaking

Elke Stienissen

06 - 14 70 09 23

‘Ik heb onlangs wat liefs voor de aarde gedaan, namelijk het gras een kusje gegeven” of: ‘Er liggen wel 100 zonneplaneten op het dak!’ Dit soort mooie uitspraken van kinderen die ik tegenkom tijdens mijn werk geeft mij nóg meer plezier in het werk dan ik al heb! Ik ben verantwoordelijk voor het bewustmakingsprogramma over duurzaamheid voor basisscholen en ik ben heel trots op het door ons ontwikkelde Wattsons laboratorium, waarin kinderen opdrachten kunnen doen over duurzaamheid. Het geeft mij altijd veel energie als ik met de kinderen aan de slag ga.

Design

Majken Nilsson

06 - 81 79 11 58

Ik ben opgewekt over duurzaamheid en de wereld mooier maken daar hou ik van, net als big data. Ik zet mij in om ontwerp vraagstukken op te lossen en te vertalen naar een mooi ontwerp. Ik help daarbij mijn team om onze duurzame boodschap op een mooie en heldere manier uit te dragen aan de kinderen, scholen en besturen.

Techniek

Muneer Abbas

Na jaren ervaring in de elektrotechniek en als conciërge weet ik hoe belangrijk de weekplanning is voor de school. Ik ben tevreden als de school er netter uitziet als we weg gaan, dan toen we aankwamen. Ik werk vanuit liefde voor mijn naaste leefomgeving en de gemeenschap. Vriendelijk omgaan met elkaar vind ik belangrijk. Daarom maak ik graag op de school tijd voor vragen van de kinderen, leerkrachten of de directie.

Service en beheer

Mylène Ragon

06 - 29 49 04 92

Mijn kracht zit ‘m in het verbinden, motiveren en aanmoedigen van mensen. Samen kunnen wij de toekomst veranderen! Ik heb tijdens mijn wereldreis met eigen ogen gezien dat de wereld duurzame energie nodig heeft. China bouwt enorme kolencentrales en de Arabische Emiraten kiezen voor kernenergie, dus de inzet van groene energie is essentieel. Ik bereid kinderen het liefst voor op een duurzame toekomst door realisatie van techniek te combineren met educatie, interactie en emotie.

Realisatie

René Compier

06 - 49 80 24 78

Het afgelopen jaar en de komende jaren gaan de boeken in als het warmste jaren ooit gemeten.
Weg met fossiele brandstoffen, op naar duurzame energie en een duurzame samenleving!
Ik ben ervan overtuigd dat de oplossing is dat we onze kinderen een duurzaam leven moeten gaan aanbieden en dit ook aan hun moeten uitleggen. Wat is eigenlijk een duurzaam leven? Een duurzaam leven betekent voor mij naast natuurlijk vooral minder consumeren en produceren, ook bewustere en weloverwogen keuzes maken.

Bewustmaking & Communicatie

Laura Witlox

06 - 42 74 42 31

Graag lever ik een positieve bijdrage aan onze eigen toekomst, maar bovenal wil ik die van de generaties na ons veiligstellen. We hebben lang gedacht dat er genoeg tijd was om beslissingen te nemen over CO2-reductie en dat klimaatverandering zo’n vaart niet liep. Maar we kunnen er echt niet meer omheen. Ik ben optimistisch want als we ons samen hiervoor inzetten, kunnen we een positieve impact maken. Vanuit mijn ervaring op het gebied van communicatie, content en marketing, draag ik gepassioneerd daar een steentje aan bij.

Realisatie

Wouter Eilander

Tijdens mijn studie Elektrotechniek heb ik de minor ‘Duurzame Techniek’ gevolgd. Vanaf dat moment kwam bij mij het besef om beter met onze planeet om te gaan. Dit doe ik bijvoorbeeld door vaker de fiets te pakken voor kleinere afstanden. Dat ik nu met mijn elektrotechnische achtergrond een steentje bij kan dragen aan een duurzamere wereld en dat binnen een zeer opgewekt bedrijf, dat vind ik fantastisch.

Oprichter

Leonn Sekender

06 - 16 59 47 64

Duurzaamheid ontwikkelt in snel tempo. Deze technieken naar de markt brengen vraagt om een nieuwe manier van ondernemen. Ik streef ernaar constant te leren en met open blik en creatieve geest te kijken naar haalbare oplossingen. Zo creëren we maatschappelijke waarde in combinatie met een duurzaam business model.

Backoffice

Christine Voet

06 - 25 48 51 02

Als boerendochter groeide ik op met de gedachte overal zuinig mee om te gaan en vooral met de aarde! In mijn gemeente probeer ik daarom de energietransitie te ondersteunen. Ik zet mij in voor onze lokale energie coöperatie. Bij Slim Opgewekt ondersteun ik mijn collega’s met het inzichtelijk maken van de financiële mogelijkheden. Maar ook door aan de klanten duidelijk te laten zien wat de opbrengsten zijn die verduurzaming, naast de maatschappelijke voordelen met zich mee brengt.

Financiën

Remco de Jong

06 - 45 18 37 41

Van huis uit heb ik meegekregen om zuinig om te gaan met energie. Sinds ik een zoontje heb, ben ik nog bewuster met het milieu bezig. Als we de aarde blijven uitputten, blijft er alleen woestijn en water over voor toekomstige generaties. Het moet nu gebeuren! Ik heb daarom bewust voor een bedrijf gekozen dat het verschil maakt. Bij Slim Opgewekt zorg ik voor een goede financiële administratie. Dit geeft inzicht in hoe projecten draaien en daar kunnen we bij volgende projecten ons voordeel mee doen.

Realisatie

Mark-Jan Donkelaar

06 - 22 55 53 18

Vrijwel alle energie waarover wij op aarde kunnen beschikken komt van de zon, direct of indirect.
Eigenlijk heel logisch dat we deze energie dan ook direct gebruiken met behulp van zonnepanelen.
Heel logisch en heel efficiënt.
Mijn doel is om bij te dragen aan het verwezenlijken van deze logica, door het te doen en aan zoveel mogelijk mensen laten zien hoe we dit doen en waarom we dit doen.

HR

Karlijn Verhagen

06-58853492

Bewust omgaan met het milieu is iets wat ik van kleins af aan heb meegekregen, omdat wij afval scheiden en zuinig omgaan  met energie. Sindskort woon ik gasloos en ik hoop dat dit binnenkort niet meer bijzonder is.
Sinds ik bij Slim Opgewekt werk ben ik bewuster geworden als het gaat om voedsel, co2 uitstoot en de aanschaf van spullen. Met mijn enthousiasme probeer ik mijn omgeving hierin mee te nemen.

Realisatie

Janniek Kok

Het liefst steek ik mijn energie in dingen die ertoe doen, zoals onze gezamenlijke toekomst. Bij Slim Opgewekt krijg ik de kans om hieraan een bijdrage te leveren.

Als engineer houd ik me onder andere bezig met het ontwerpen van zonnestroominstallaties. Samen met mijn collega’s zorgen we ervoor dat we aan het eind van ieder project weer een stapje vooruit zetten in de energietransitie.

Techniek

Patrick Sukkel

06 - 36 40 51 60
Na een aantal jaren verschillende functies in de elektrotechniek te hebben gehad, zag ik dit als inspecteur van elektrotechnische installaties een mooie opstap naar een betere / toekomstbestendigere wereld. De nieuwe technieken en verduurzamen van de wereld is voor mij een goed streven. Ik heb op onze woning ook zonnepanelen op het dak en led-verlichting in de armaturen geplaatst. De wereld doorgeven aan mijn kinds kinderen is een mooie gedachten. Scholing, sport en zorg hebben we allemaal mee te maken en verduurzamen kan mooi op die grote platte en schuine daken. Dus denk aan uw kinds kinderen en geef de wereld door.
Engineering

Peter Holtendorp

06 - 12 10 11 56

De eerste gevolgen van ons gebruik van fossiele brandstoffen worden langzaam zichtbaar. Ze komen zelfs sneller en zijn heftiger en meer ingrijpend dan eerder werd aangenomen. Gelukkig zijn er uitstekende realistische oplossingen en is er veel meer mogelijk dan de meeste mensen denken. Ik ben trots met Slim Opgewekt een positieve bijdrage te kunnen leveren aan een schonere wereld. Binnen het team ben ik met name bezig met het ontwerp en de engineering van de zonnepaneel-installaties.

Software ontwikkeling

Renzo Roso

06 - 25 07 23 57

Bij het zoeken naar een stageplaats als HBO-ICT’er kwam ik terecht bij Slim Opgewekt. Als webdeveloper werk ik mee om platformen te ontwikkelen voor in- en extern gebruik, zoals systemen voor project overdrachten en de monitoring van onze zonnepanelen. Als op zichzelf wonende student spreekt mij vooral de kostenbesparing aan die met verduurzaming gepaard gaat. Als man met kinderwens hoop ik bovendien d.m.v. verduurzaming de volgende generatie een beter thuis te kunnen geven.

Design / Techniek / Bewustmaking

Sjoerd van der Laan

06 - 15 18 39 30

Al van jongs af aan repareer ik liever een apparaat voordat het zomaar wordt weggegooid. De laatste jaren ben ik steeds bewuster bezig met een duurzamere wereld. Zo maak ik graag gebruik van groene energie en wordt elke kapotte lamp vervangen door een led-exemplaar. Bij Slim Opgewekt focus ik me op productontwerp waarbij ik zo min mogelijk materialen verspil en waarbij we, na de levensduur van een product, rekening houden met het recyclen ervan.

Design / techniek

Nick Hermans

06 - 44 60 97 66

Technologie biedt steeds meer nieuwe mogelijkheden om ons energiebewustzijn niet alleen transparanter, maar vooral ook leuker te maken. En juist de dingen die we leuk vinden, doen we graag. Daarom zet ik me in om interactieve producten te ontwikkelen die elementen van spel, design, techniek en educatie combineren. Zo wordt duurzaamheid toegankelijk en plezierig voor iedereen.

Bewustmaking

Janneke van der Beek

06 - 19 78 45 93

Bezig zijn met duurzaamheid kreeg ik van thuis mee. Dat ik dit mag doorgeven op scholen via lesprogramma’s, events en campagnes vind ik geweldig. Het spreekt mij aan dat Slim Opgewekt én werkt aan bewustwording én de wereld echt groener maakt. Ik krijg er energie van hier samen aan te werken.
Waar ik blij van word? Zien dat duurzaamheid leeft onder leerlingen, de creatieve invalshoeken en oplossingen die ze bedenken en dat ze keuzemodules willen volgen waarin allerlei aspecten van duurzaamheid aan bod komen.

Bewustmaking

Fahim Maksudul Haque

Invullen

Realisatie

Ronald Arnts

06- 24 77 65 56

Niets doen om de impact die we hebben op de wereld te veranderen is geen optie meer! Ik probeer zelf zoveel mogelijk te doen maar weet ook dat ik nog veel meer kan doen, “Work In Progress” dus. Gelukkig draag ik als projectleider bij Slim Opgewekt een extra steentje bij. Bezig zijn met een leukere, betere samenleving is voor mij de belangrijkste drijfveer als het gaat om werken. Bij Slim Opgewekt gaat dan ook geen dag voorbij zonder het besef waarom en voor wie we doen wat we doen: voor onze kinderen nu iets doen in plaats van afwachten en niets doen.

Oprichter

Hilde van Dijk

06 - 47 89 67 77

Als we allemaal even enthousiast zouden zijn over duurzaamheid als basisschoolleerlingen, dan ben ik tevreden. Ik zet mijn ervaring met social media, community management en PR in om het enthousiasme van de kinderen te delen met onze partners, betrokken community en een breed publiek. Mijn ambitie is om duurzaamheid begrijpelijk en aantrekkelijk te maken voor jong en oud.

Realisatie

Frank van Kleef

06 - 31 75 71 51

Ik heb elektrotechniek gestudeerd en heb altijd interesse gehad in duurzaamheid. Bij Slim Opgewekt komen deze twee elementen bij elkaar. Na het afronden van mijn stage hier, ondersteun ik nu met veel plezier het team engineering. Zo leer ik in de praktijk hoe je de verschillende technieken zo efficiënt mogelijk toepast en kan ik tegelijk een verschil blijven maken in de strijd tegen klimaatverandering.

Benieuwd naar onze duurzame oplossingen?